Zoom Events – alles op éen platform van Zoom

28 mei 2021

videobedrijf voor zoom events LinksMedia

Zoom kondigt lancering van Zoom Events platform aan

Zoom Video Communications, Inc.lanceert deze zomer Zoom Events, een alles-in-één-platform voor virtuele evenementen en conferenties. Met dit nieuwe platform kunnen organisatoren van evenementen besloten of openbare live-events organiseren. Ongeacht het aantal bezoekers en inclusief de mogelijkheid voor kaartverkoop. Zoom Events combineert de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van Zoom Meetings, Chat en Video Webinars.

Het nieuwe platform is geschikt voor uiteenlopende typen evenementen. Grote organisaties kunnen er bedrijfsbijeenkomsten mee organiseren, of juist mensen van buitenaf uitnodigen voor conferenties. Naadloos sluit dit aan bij onze full-service benadering t.a.v. hybride evenementen waarmee kennis van zaken en onze mobiele studio de optimale audiovisuele ondersteuning garandeert.

De belangrijkste functies van dit platform

  • Zet een event-hub op waarin je gemakkelijk evenementen beheert en deelt
  • Aanpasbare ticketverkoop en registratie
  • Beheer toegang en facturatie op één plek
  • Organiseer gratis of betaalde evenementen
  • Zet eenmalige of terugkerende evenementen op
  • Laat bezoekers virtueel netwerken
  • Krijg inzicht in statistieken als het aantal bezoekers, registraties, omzet en meer
  • Evenementen kunnen privé worden georganiseerd, maar ook openbaar worden aangeboden, zodat het publiek jouw evenementen kan ontdekken
  • Zoom Events kan gebruikt worden met bestaande betaalde Zoom Meetings- of Video Webinar-licenties.

De lancering van Zoom Events is in lijn met de resultaten van het recente, wereldwijde onderzoek, How Virtual Do We Want Our Future to Be?, dat in het teken staat van de rol van videocommunicatie in het dagelijks leven na corona. Uit het onderzoek blijkt dat bijna 79% van de respondenten verwacht dat alle aspecten van het dagelijks leven een virtueel element zullen blijven houden. De helft van de respondenten staat daarbij open voor het bezoeken van hybride opgezette evenementen. Zoom Events maakt dit voor hen mogelijk.

Zoom Events, een logische stap waar wij klaar voor zijn!

Wij zijn als LinksMedia blij met deze positieve ontwikkelingen. Met deze nieuwe uitbouw van het Zoom platform kunnen we jouw evenement nóg beter faciliteren, Ron, de Zoom Expert binnen ons team, zegt daarover: “De nieuwe toepassingen zijn van grote waarde om binnen de Zoom architectuur de kijker een optimale ervaring te bieden, met de all-in-one optie t.a.v. de ticketverkoop en daarnaast nog extra virtueel te kunnen netwerken is the next step in online beleving.” Met de up-to-date apparatuur en probleemloze upload techniek komt het dus helemaal goed!

Meer weten over Zoom Events? Bezoek de Zoom Events website en lees het recente blog.