White label videoproductie voor bureaus

Hoogwaardige video content onder jouw merknaam

Video is hot en alle voorspellingen laten alleen maar een stijging zien. Wil jij in één klap jarenlange ervaring op het gebied van videoproductie en videomarketing toevoegen aan jouw dienstenaanbod? Dan is de white label videoproductie voor bureaus gemaakt voor jou!

Kwaliteit

Het produceren van video content is onze expertise, onze “core business”. Video is onze passie. De productie ervan is onze expertise. Daarom zorgen wij ook dat onze kennis up-to-date blijft en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van filmen en videoproductie. En ja, dat is een dagtaak.

Verbreed jouw aanbod

Als reclamebureau, webdesigner, marketing- of PR bureau of als virtueel assistent, krijg je vast regelmatig vragen omtrent video content. Zeker omdat het gebruik van video binnen online marketing blijft stijgen. De productie van goede content vergt veel tijd, ervaring en expertise. Daarvoor hebben wij het whitelabel programma ontwikkeld. Hiermee breidt jij moeiteloos jouw aanbod aan jouw klanten uit. Terwijl jij ondertussen jouw expertise op peil houdt. Hoe? Door met ons samen te werken.

Video content in een samenwerkingsverband

Met het whitelabel programma maak je met jouw klanten onder jouw naam afspraken over video content. En wij verzorgen dat deel van jouw dienstverlening. Het maakt niet uit of jij nu gebruik maakt onze expertise op het gebied van filmen en post productie, of dat wij vanaf de conceptfase onze expertise inbrengen voor het toevoegen van video aan de marketing mix.

Goede content levert hogere conversie op voor jouw klant. De specifieke videomarketing benadering van Linksmedia is naadloos in te passen binnen de complete content kalender. Dus wil jij jouw klanten een volledig aanbod doen?

Neem contact op