Livestream Video Support boxen

jouw business, congres, evenement of privé bijeenkomst professioneel online met de video support boxen

De Video Support Boxen praktische pakketten in een veranderende wereld

Door corona werd de wereld gedwongen om te stoppen met fysiek samenzijn zakelijk tijdens congressen, bedrijfspresentaties, trainingen maar ook huwelijken, openbare vergaderingen en zelf uitvaarten. Ook in de audiovisuele wereld viel het stil…. Nu is stoppen geen optie en wij hebben goed opgelet hoe wij onze klanten ondanks de beperkingen, konden helpen om hun business draaiende te houden en mensen toch te laten samenkomen. Wat bleek? Het bracht verrassende oplossingen en nieuwe kansen.

Inmiddels zijn wij, mede door het vertrouwen van enkele vaste opdrachtgevers, in staat een prachtig palet aan technische oplossingen te bieden i.c.m. onze creatieve videomarketing. Zo zijn wij er van overtuigd dat LinksMedia nu een compleet aanbod aan Livestream Video Support heeft. Sterker nog: ‘Corona heeft ons de toekomst ingeschopt’ 

Jij kan dus rekenen op vernieuwde kansen want ook het beeld van online video is bij je doelgroep positief veranderd. Het zal ongetwijfeld een vast onderdeel worden van de marketingmix en daarmee een belangrijke tool om effectief te communiceren.

Hybride event audiovisuele ondersteuning en advies voor een mooie uitzending

Hybride Event videosupport

Wij hebben met z’n allen noodgedwongen online events ontdekt. Nu met een opengaande samenleving zal de hybridecombinatie live/online een vaste waarde blijven. Het biedt immers extra mogelijkheden om van je congres of symposium een super evenement van te maken. Met onlinedeelnemers  boor je een extra doelgroep aan en is de ticketverkoop onbeperkt. Wij hebben inmiddels al 5 jaar ervaring met evenementen livestreamen. Afhankelijk van de wensen stellen wij een professioneel team samen die van elk event een online succes maakt.

Vanaf €950,-

Meer informatie

Webinar (livestream) videosupport

Een webinar moet de mensen boeien of het nu live is of een vooraf opgenomen webinar, wij zorgen voor een afwisselende uitzending. Ons betrouwbaar netwerk zorgt voor enerzijds een scherp beeld en synchroon, goed geluid. Anderzijds is de internetverbinding optimaal en bedrijfszeker d.m.v. onze bounding upload techniek. Met de abonnement-extra’s pakken wij ook je reclame en aftersale van het webinar aan. Wil je onze totaal aanpak ook voor een éenmalig webinar of plannen we een serie in?  Wij horen graag wat je wensen zijn.

Vanaf €950,-

Meer informatie

Livestream videosupport

Heb je een groter event in gedachte? Je wil je deelnemers een aantrekkelijke ‘uitzending’ bieden zodat iedereen er bij kan zijn. Hybride of alleen online bieden wij  met onze mobiele studio en met meerdere camera’s een registratie die online indruk maakt.  En de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard kan de opgenomen ‘uitzending’ later als ‘uitzending gemist’ worden bekeken of wij knippen de sprekers in aparte video’s.

Vanaf €999,-

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Zijn er ook combinaties van boxen mogelijk?

Natuurlijk. We zijn graag jouw partner voor video. Neem even contact op, zodat we je ons beste advies kunnen geven.

Ik wil volledig ontzorgd worden. Kan dat ook?

Met onze all-in-one video marketing ontzorgen we je compleet. Jouw bedrijfsplan vormt de basis voor de strategie die we in overleg vaststellen. En natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw wensen en budget. Vraag vrijblijvend een verhelderend gesprek aan.

Zijn er ook abonnementen beschikbaar?

Nou en of. Onze ervaring is dat als je eenmaal dat eerste webinar, videoconference of livestream hebt gemaakt, je dit als vast onderdeel van je marketing mix opneemt. Daarom zijn er abonnementen beschikbaar voor webinar, hybride event en livestream.

Wij zijn een zelfstandig bureau. Hoe kun je ons helpen?

De vragen omtrent video marketing stijgen. En het duurt nu eenmaal een tijd voor je het benodigde expertise in huis hebt. Tenzij je gebruik maakt van ons whitelabel programma. Dan vullen wij onder jouw naam het ontbrekende video-expertise in.