Video productieteam

Onze passie is 'moving pictures' wij denken in beelden die bewegen en ademen video

Als een video meer zegt als 1000 woorden, wat is dan video waard?

Een creatief camerateam met marketingervaring. Al jaren zijn wij bij gevestigde bedrijven, B2B en in de zorgsector actief. Videomarketing is zoveel meer dan een keer een bedrijfsvideo filmen, knippen en plakken. Het is een wezenlijk onderdeel van jouw marketingstrategie met ongekende mogelijkheden. Als 80% van de consumenten aangeeft (onderzoek Cisco) eerder een product te kopen na het zien van een product video, dan zou je wel gek zijn om niet van de mogelijkheden van videomarketing te profiteren.

De voordelen van all-in-one videomarketing:

  • Inzetbaar voor elke fase van de customer journey, toegespitst op het halen van resultaat.
  • Meetbare resultaten maken bijsturen makkelijk.
  • Interactieve communicatiemogelijkheden met je doelgroep.
  • Geen zorgen om techniek, design & productie.
  • Geen gedoe. Een partner die jou compleet ontzorgt en adviseert.

Het videoteam voor de productie

Doordacht, krachtig en efficiënt produceren wij bewegend beeld voor o.a. de zorg en welzijnsector. Denk daarbij aan innovatieve projecten die als voorbeeld dienen of educatieve video’s die online studeren vergemakkelijken. Ook als je ondernemer bent brengen wij jouw bedrijf in beeld d.m.v. productfilms of how-to-do video’s. En natuurlijk testimoniumvideo’s, je ambassadeurs vertellen over hun eigen ervaring met jou.  Maar ook het vastleggen van congressen en symposia waarbij audiovisuele ondersteuning bijdraagt aan bijvoorbeeld een Hybride evenement

Videomarketing: een investering die loont

Videomarketing is hot. Technische ontwikkelingen volgen elkaar rap op. Video biedt dan ook veel verschillende toepassingsmogelijkheden . Zo neemt livestreaming steeds een belangrijkere plaats in, zijn webinars niet meer weg te denken. Bij onze all-in-one aanpak hoef je niet te kiezen. Dan zijn wij jouw totaalpartner voor videomarketing. Dat pakken we gestructureerd aan, op basis van 4 thema’s.

LinksMedia jouw videomarketing bureau voor strategie, design, videoproductie en marketing

LinksMedia strategie - jouw strategie ztten wij op de railsStrategie

Het startpunt van onze samenwerking. Jouw bedrijfsdoelen vormen het uitgangspunt. Wij adviseren welke beschikbare technieken daaraan bijdragen. Zodat je optimaal profiteert van de laatste technische ontwikkelingen.

LinksMedia design - jouw huisstijl organisch versterkt  Design

Je profiteert van onze jarenlange ervaring en creativiteit om jouw boodschap perfect over te brengen. Videoscript, techniek, locatie, animatie, effecten en muziek. You name it. Uiteraard perfect aansluitend op jouw huisstijl.

LinksMedia videoproductie - slim en krachtige ijzersterke video's maken voor jou  Productie

Op basis van het strategisch voorwerk gaan we aan de slag met de productie van jouw videomateriaal. Daarbij maken we slimme combinaties waardoor jij tijd en geld bespaart.

LinksMedia marketing - Jouw boodschap dobbert niet rond maar komt aan bij je doelgroep  Marketing

Met een goed gevuld en gevarieerd contentplan toon je jouw boodschap op de juiste plaats, op het juiste moment aan de juiste doelgroep. Met één doel: optimale conversie.

Geen luchtkastelen maar slim produceren binnen je budget

Videoresultaten zijn meetbaar en als je investeert in een videocampagne wil je de investering in het behalen van je doelstellingen terugzien. Dat kan d.m.v. meer bezoek van je website, meer verkoop of meer volgers op social media. Wat een video ook moet bewerkstelligen, wij zetten een gepassioneerd team voor jouw doelstellingen aan het werk.

Nieuwsgierig naar de kracht van video en onze marketingvisie?

Laten we dan in een verhelderend gesprek vaststellen hoe we jouw bedrijf  kunnen versterken. Je hoeft er alleen maar je gegevens voor in te vullen op onze contactpagina. Laat de rest maar aan ons over.

Ja, ik ben nieuwsgierig. Neem contact met me op