Planetree Conferentie 16 mei 2022

25 mei 2022

LinksMedia – leverde weer veel video content

Al meer dan 10 jaar mogen wij voor de jaarlijkse conferentie van Planetree Nederland een reeks video’s aanleveren. Onze cameraman is inmiddels een vertrouwd gezicht. Dit jaar was het thema ‘Samenspel’ en aan ons de taak om de flyer tot ‘leven’ te brengen. De combinatie van een geanimeerde cello met een strakke voice-over, inschuivende teksten en ondersteunende beelden op hip hop muziek met klassieke instrumenten. De openingsvideo kwam lekker binnen bij de meer dan 550 deelnemers.

Vooraf, tijdens en na; De video’s voor Planetree

Met de door Erwin gemaakte animaties werd een congruent palet aan beeldmateriaal gemaakt. Een teaser video voor social media, een langere video met daarin de 13 genomineerde zorginstellingen voor de Project Award en Innovatie Award. Tijdens het congres werden met twee camera’s de beelden geschoten voor de aftermovie. Daarnaast werden met een gepersonaliseerde microfoon interviews afgenomen. De enthousiaste conferentiegangers verhaalden over de sprekers en de specifieke Planetree sfeer tijdens de bijeenkomst.

Tientallen bezoekers gaven hun mening over de 13de Planetree conferentie in het NBC te Nieuwegein.

Videomarketing – De LinksMedia methode

Strategie, design, productie en marketing, de vier stappen die nodig zijn voor een geslaagde videoreeks die aansluit op de doelstellingen en naadloos past in het totaalplaatje. Dit project is een prachtig voorbeeld hoe vanaf de tekentafel creatief wordt meegedacht. Zo kunnen we samen voor een scherpe totaalprijs het maximale uit een budget halen. Vanaf 1 cameraman tot een crew van specialisten wij hebben een passend voorstel voor ambitieuze congresontwikkelaars.