Videoportret – stel je eens voor….

3 augustus 2022

Een beeld van een ondernemer

Als je op zoek bent naar een professional wil je weten met wie je te maken krijgt. Met een videoportret laat je zien wie je bent en komen je kwaliteiten in beeld.  Zo’n video is een prachtige mini documentaire waarmee je jezelf voorsteld. Waar ben je goed in? Het laat je passie schitteren en verrijkt je website. Bovendien versterkt een beeld van een ondernemer enorm je vindbaarheid in Google. De voorbeelden hieronder laten zien dat er uit verschillende stijlen gekozen kan worden. Passend bij je expertise en waar je jezelf goed bij voelt, kiezen wij samen een vorm die je als een uniek ondernemer het best portretteert.

Maud Quaedvlieg – beeldend kunstenaar

Maud vertelt zelf haar verhaal. Het camerawerk illustreert haar kunstzinnige veelzijdigheid. De beeldverhouding is 2,35:1 gelijk aan CinemaScope, oftewel bioscoop formaat. Een andere meester, Alfred Hitchcock filmde bijna al zijn films op dit formaat. Meer zien van Maud? Bezoek hier haar website.

Arnoud Berkel – oprichter OR-online.nl

Met een serie vragen aan Arnoud leren wij hem ook op andere manier kennen. Dit is opgenomen in onze studio en aangevuld met een mooie animatie. Binnen het vast format, 4? aan…. kunnen ook andere medewerkers zichzelf voorstellen.  Bekijk hier de site: https://or-online.nl

Raimke Groothuizen – Animatiefilmmaker, trainer, spreker

Het proces in beeld. Een klant, Dianne en Raimke laten samen zien hoe een animatie aanvraag een succesvolle geanimeerde video wordt. Van eerste kennismaking tot eindproduct verhalen beide dames als voice-over over het proces en het resultaat. Raimke een ondernemer in beeld.

Alex Conradi – International Award Winning Magician

Direct in de camera spreken. Alex Conradi vertelt de kijker wat zijn passie is en onderstreept dit met zijn specialiteit, het tafel goochelen. Opgenomen rond en op de SS Rotterdam te Rotterdam. Uiteraard 😉

Het Videoportret;  jouw uniek sprekend profiel

Met een goed gesprek verken ik de wensen en vertaal dit in een creatief voorstel. Een dergelijke video is natuurlijk ook perfect in te zetten op social media. Een videoportret op LinkedIn geeft je prospects direct een goed beeld van je kunnen en wie je als mens bent. Want zaken doe je met mensen! Neem je de tijd voor een kop koffie? Via deze link begint ons avontuur!