Met Innergie aan tafel – waardevolle talkshow in Geertruidenberg

26 april 2022

LIVESTREAM ‘WAT VERRIJKT ONS NOG?’

Trainingsbureau Innergie uit Breda organiseerde een aantal tafelgesprekken in de voormalige bioscoop Bijbee in Geertruidenberg. In totaal 4 camera’s werden ingezet en live geschakeld. Het gesprek werd optisch versterkt door relevante foto’s geprojecteerd op de vintage muur. En op een 55 inch monitor werden video’s en logo’s in beeld gebracht.

Presentatrice Marlies van Lier ontving namens Innergie diverse gasten aan tafel.

Aan tafel van Yuverta, Bjorn Hillebrandt, Brechje Verhoeven, Samen in de Regio Anita Karremans en Stijn Berger van de Beekse Bergen en uiteraard Monique en Christel van Innergie.

Een tafel met mooie gesprekken

Na 21 jaar samenwerken met de Efteling stapte Innergie in 2022 over naar de Beekse Bergen. Na een korte terugblik kwam Stijn Berger aan het woord. Stijn is bioloog op de Beekse Bergen hij legde uit hoe patronen uit de natuur en verhoudingen tussen dieren 1 op 1 te vergelijken zijn met menselijk gedrag binnen bedrijfsculturen. De Beekse Bergen en Innergie zijn een samenwerking aangegaan. En niet zomaar een. We gaan organisaties inspireren d.m.v. werksafari’s. Verder aan tafel twee mensen uit het onderwijs met de vraag: ‘Wie WIL je ZIJN’. In dit interview zien we hoe dit in de 4 lagen van verbondenheid tot uiting komt. Bjorn Hillebrandt en Brechje Verhoeven van onderwijsinstelling Yuverta spreken hun dromen uit en hoe ze dit ook in samenwerking met Innergie concreet hebben gemaakt. Directeur Anita Karremans en Christel Bassing vertellen over Samen in de Regio. Een zeer actief netwerkorganisatie waar Innergie partner en koploper bij is. Samen in de Regio is de club die met name de 4e laag van verbondenheid voedt.

Videomarketing resultaten zijn inzichtelijk op je LinkedIn bedrijfspagina.

Korte videofragmenten met mooie uitspraken triggeren de doelgroep om verder te klikken.

Zichtbaarheid via LinkedIn naar de website van Innergie

De drie afleveringen leverden een schat aan mooie inzichten en uitspraken op. Genoeg om meer dan 20 posts te plaatsen op de bedrijfspagina van Innergie op LinkedIn. Bij de eerste serie posts werden de video’s 2000 keer bekeken. Hiermee is er aantoonbaar waardevolle content  voor de komende maanden. Wil je ook aan tafel met jouw bedrijf? Maak er een live evenement van en stream naar doelgroep. Meer informatie lees je ook in het blog livestreamen hoe doe je dat?