Politiek wijkdebat ook online met onze pop-up studio

13 maart 2022

uitzending vanuit buurthuis Gageldonk

Hybride event met onze pop-up studio

Op 13 maart zondagmiddag om exact 14.00 uur begon het politiek wijkdebat van HBNieuws en Modern Prinsenbeek. In het Bredase buurthuis Gageldonk was voor de livestream de pop-up studio van Linksmedia aanwezig. Aan de hand van acht prangende onderwerpen voorgesteld d.m.v. een korte video, gingen politici van de aanwezige partijen met elkaar in debat. Daarnaast konden bewoners in de zaal reageren via twee interruptiemicrofoons. Via de website, nieuwsbrief en socialmedia was de buurt geïnformeerd over het hybride event. Bekijk hier de intro video van de uitzending:

Het live programma van 2 uur in High Definition

Met 4 live-camera’s, 3 cameramannen en 8 vooraf opgenomen video’s werd een bruisend debat in beeld gebracht door Linksmedia.  Het hybride event was te volgen in hoge kwaliteit op een speciaal ingerichte website. Politiek geïnteresseerden kwamen dus ook thuis aan hun trekken door het debat live te volgen.  Levendige discussies en soms felle interrupties van de aanwezigen in de zaal maakte het waard om te kijken. Uitzending gemist? De site bleef online tot en met de laatste verkiezingsdag!

 

 

8 vooraf opgenomen video's met prangende vragen Livestream je event en bereik meer kijkers

De acht wijkbewoners die een onderwerp ter discussie voorlegden.

 

Interview in de Haagse Beemden met bewoners

Precies een week voor het wijkdebat zijn er interviews opgenomen met acht wijkbewoners. Deze werden live vertoond in de zaal en in de livestream. Waar lopen wijkbewoners tegenaan? Wat moet er verbeterd worden? En waar schiet de gemeente in tekort? De politici hadden hiermee een onderwerp om hun standpunten te verdedigen. Het werd een gevarieerde livestream, meer dan 70% bekeek de volledige uitzending.

Het debat was terug te kijken onderverdeeld in handige hoofdstukken. Tijdens de uitzending kon via de chat meegepraat worden.

Meer kijkers bereiken met een hybride event

Zoveel mogelijk mensen informeren, laten deelnemen en bereiken daar ging het om. Of je nu een debat of een product wil promoten, het gaat om de zichtbaarheid. Een livestream heeft namelijk altijd een hogere attentiewaarde. Dit blijkt uit statistieken, leads en beoogde resultaten. Onze pop-up studio is op elke locatie inzetbaar. Gegarandeerd kijkgenot door de professionele verbinding met het internet maakt, ook online, het event tot een succes. Neem daarom contact met ons op dan gaan we samen jouw livestream kansen verkennen!