Ambassadeurs 4 you – klanten aan het woord

10 juni 2021

ambassadeurs voor jou op video

Video-testimonials zijn net zoiets als klantreviews. Jouw klanten geven hun mening waarom ze juist voor jouw product, dienst of merk hebben gekozen. Consumenten zijn eerder geneigd met jou zaken te doen als zij het zien en horen van een enthousiast en onafhankelijk persoon. Wij hebben allemaal wel eens op aanraden van een bekende gekozen voor een bepaald merk en niet voor een ander. Ambassadeurs zijn dus goud waard omdat de kijker écht kan zien dat ze fan van jouw zijn.

Video-testimonials werken zo goed, omdat ze authentiek zijn

Kijk je naar een video met klanten aan het woord dan zie je een specifieke authentieke ervaring. Het is geen verkooppraatje maar hoe het product of dienst zijn of haar behoefte heeft vervuld. De gebruiker staat dus centraal. Daarmee is deze emotionele ervaring een verrijking van je marketingmix.

Organiseer een klantendag voor alle ambassadeurs

Tijdens jouw business event zijn jouw fans ineens allemaal op dezelfde locatie. Informatie over de laatste ontwikkelingen, voorlichting over aanvullende diensten en dat alles in een informele setting. Een hapje, een drankje en een verzoek om iets voor de camera te vertellen. Bereid dit interview voor de camera goed voor, altijd een paar dagen voor de klantendag. Zo krijg je een schat aan mooie verhalen. Maak er dus een feestje van, verwen en verras je ambassadeurs!

Nu wij er toch zijn…

Op zo’n dag zijn jouw mensen druk bezig om de gasten in de watten te leggen. Wij verzorgen de opnames. En als wij er toch zijn denk ook eens aan het laten vastleggen van:

  • De presentatie van de sprekers.
  • Een livestream voor de thuisblijvers.
  • Een aftermovie.
  • Of een ander goed idee?

Mits goed gepland kunnen wij dus nog meer uit jouw dag halen en beschik je over divers videomateriaal.

Video is goed voor je ranking op Google

Gemiddeld zo’n twee minuten langer bezoekt een potentiële klant jouw site als er kwalitatieve video’s op staan. Dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Google kent dit toe aan de kwaliteit van je website en zal je belonen met een hogere score in zijn zoekmachine. Wij leveren video dan ook altijd met onze SEO boost af.