Vimeo Expert

19 januari 2022

Na een aantal pittige assessments mag ik, sinds begin 2022, de titel Vimeo Expert voeren. Er werd getoetst op de mogelijkheden van Vimeo in relatie tot het optimaal scoren op het gebied van Videomarketing voor opdrachtgevers. Nu mag ik dus ook als officieel gecertificeerd adviseur klanten aan meer zichtbaarheid helpen, hoe leuk is dat!

Bij Vimeo mocht ik recentelijk tijdens een Videocall met New York mijn typisch Europese wensen toelichten. Waar bepaalde zaken in het Amerikaanse prima werken zijn er voor de Europese markt drempels en dit kan de onbelemmerde inzet van Vimeo beletten of beperken.

Overigens is Vimeo een geweldige tool waarmee veel bereik is te realiseren, Ik heb slechts kanttekeningen geplaatst wat mee wordt genomen in de verdere doorontwikkeling van verschillende producten.

Ik kijk er naar uit om nieuwe ontwikkelingen te mogen introduceren en te implanteren in lopende campagnes. Wil je nu ook eens een kop koffie met jouw verhaal als uitgangspunt drinken? Ik zou er graag mijn visie naast leggen.