Asomis IT Security – videotraject

25 november 2021

Videomarketing voor Azem Somer, Asomis IT security uit Breda

Strategie, design en videoproductie

Voor Asomis IT security hebben wij de zichtbaarheid geoptimaliseerd door middel van een videomarketing traject. Voor Azem Somer, eigenaar en gedreven ondernemer, produceerden wij een videoclip:

Door begeleiding en advies – stap voor stap beter in beeld

Na een inventarisatie van wensen en doelen hebben we een veelzijdig pakket veranderingen en verbeteringen doorgevoerd.

  • productie videoclip bestaande uit een animatie van het logo en een aansprekende voice-over
  • productie van serie korte video’s voor social media
  • Inrichten en optimaliseren van YouTube kanaal
  • Plaatsen van video’s op ons premium Vimeo account
  • Bestaande video’s voorzien van ondertiteling
  • Algehele zoekwoorden optimalisatie

Door strategie samen met design in te zetten, werd ook de look and feel van de website aangepakt. Het visuele beeld van website, YouTube kanaal, en video’s komen zo congruent over. Het versterkt het beeldmerk Asomis.

Videomarketing voor doorzetters

Één video vult geen YouTube kanaal daarvoor moet je regelmatig kwalitatieve filmpjes opnemen en posten. Een hogere ranking wordt alleen bereikt met waardevolle en informatieve video’s. Om Google het makkelijk te maken om hoog te scoren in de zoekmachine, plaatsen wij de video’s met zorg. Door de positionering goed in te richten stijgt het hele YouTube kanaal in ranking. Het vergt wel een lange adem, snel scoren is nog niemand gelukt. Doorzetten is dus nodig maar wordt uiteindelijk beloond. Daarom gaan wij altijd voor een langdurige relatie. De online aanwezigheid moet immers worden onderhouden. Ook als er geen directe vervolg opdracht staat gepland, kijken wij toch pro-actief mee en monitoren de posities en geven wij advies en tips.

De magie van bewegend beeld

Wil je ook een groeiversnelling? Laat ons eens kijken naar je digitale positie. Verrassend vaak blijkt dat door Google beter te voeden, een bedrijf sneller wordt gevonden. Hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een creatief en opvallend advies voor je business.