Uitgelicht: profileren met videomarketing voor meer zichtbaarheid


Sonja Schaap van Reflectit Communicatiepartners helpt bedrijven van een heldere positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijke succesfactor. Daarbij is videomarketing één van de sterkste profileringtools. Sonja legt uit hoe je meer zichtbaar wordt met video en meer wensklanten gaat aantrekken.

Reflectit staat voor spiegelen.

Spiegelen met ondernemers over het effect van goede communicatie, dat doet Sonja vaak en graag omdat zij heilig geloofd in communicatie als een uiterst belangrijke succesfactor voor je bedrijf. “Als je die wensklanten wilt aantrekken dan is het heel belangrijk dat je zichtbaar bent”. “Daar kun je allerlei profileringtools voor inzetten maar het begint bij het maken van die unieke blauwdruk van je bedrijf want dat is de kapstok waar je alles aan gaat ophangen” Sonja ziet dit als vertrekpunt om van hieruit de vertaalslag te maken naar alle communicatie voor je bedrijf. “Als het spiegelbeeld naar die buitenwereld klopt, dan gaat die buitenwereld aanhaken” De derde stap is volgens Sonja, “En dan pas gaan we kijken hoe het bedrijf in de etalage wordt gezet”. Sonja en haar team maken dan dus keuzes welke profileringtools ingezet worden om zichtbaar te zijn bij je wensklant.

Sonja Schaap van Reflectit Communicatiepartners

Videomarketing is één van de krachtigste profileringtools.

Omdat mensen direct met je kennis maken, er een gevoel bij krijgen, men weet gelijk met wie ze te maken hebben. Daarom is videomarketing zo’n sterk instrument om je wensklanten te bereiken. Bovendien zijn die video’s ook op meerdere kanalen inzetbaar. Op een blog, social media en natuurlijk je website. Je doet éénkeer de investering maar kunt ze dus continu hergebruiken. Daardoor is zo’n investering het geld dubbel en dwars waard. Het blijkt dan ook dat meerdere klanten van Reflectit erg enthousiast zijn over videomarketing omdat de video’s veel respons opleveren en dat de zichtbaarheid effectief is toegenomen.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BACK

Meld je aan voor Links MediaZine

* verplicht veld