Podcast over videomarketing door exposure.be

Samen met experts uit verschillende vakgebieden gaat Reinout Van Zandycke op zoek naar de beste marketingtips die jij kan toepassen voor jouw marketingmix. Reinout Van Zandycke interviewde John als specialist in videomarketing. Vanaf 10.02 praten Reinout en John over tips en tricks, valkuilen en de waarde van video voor je marketingcampagne. Reinout maakte een serie van vijf podcasts die marketingtechnisch zeer het beluisteren waard zijn. http://www.exposure.be

Reinout is samen met Peter Minkjan van Likeconomics, te horen en te zien als twee van de vijfentwintig sprekers op het Congres Facebook Marketing op 8 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Peter is te beluisteren in podcast 2, in deze podcast is het zakelijk inzetten van Facebook het onderwerp.

Geïnspireerd door de podcast?

Videomarketing is dé leadgenerator en is op vele kanalen inzetbaar en daardoor effectief zichtbaar.
Video is dé leadgenerator en is op veel kanalen inzetbaar en daardoor effectief zichtbaar.

Wil je ook eens een goed gesprek over hoe jij het verschil kunt maken met videomarketing? Adverteren en leads generen is op veel manieren mogelijk met video. LinksMedia maakt samen met jou een gedegen plan van aanpak aan de hand van doelstellingen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BACK

Meld je aan voor Links MediaZine

* verplicht veld